Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

Brighton

2015. január 23. - hastings15

Ma délelőttre időpontunk volt a brightoni Job Centerbe, hogy elintézzük nekem a National Insurance number-t. Negyed órával hamarabb odaértünk és még szinte le sem ültünk a váró részben, már hívott is az ügyintéző. Nagyon barátságos és gyors volt. Gyakorlatilag negyed óra alatt végeztünk, hat hét múlva érkezik a levél, ezzel kapcsolatban már nincs más teendő.

Szerencsénk volt, mert gyönyörű idő volt, ottlétünk alatt végig sütött a nap, így egy nagy sétát tudtunk tenni a városban. Feltűnő, egzotikus megjelenésű a Royal Pavilion Gardens, ott jöttünk el mellette, képtelenség lett volna kihagyni, csodálatos indiai stílusú épületek, szépen gondozott kert. 

Majd barangolás a kis utcákban, a mólón és a parti sétányon. Brighton nagy város, ez minden apró rezdülésében érződött az utca zajától kezdve az üzletek, kávézók, éttermek sokszínűségén keresztül, az emberek öltözködési stílusán át. Nagyon színes, fiatalos, sokféle. Természetesen itt is belengi a belvárost a fish&chips illata. :)

Néhány pillanatkép erről a klassz napról:

hgjh.jpg

hgf.jpg

ydhjh.jpg

xdc.jpg

 

polio.jpg

poiu.jpg

poig.jpg

nnni.jpg

nnn.jpg

bri1.jpg

alk.jpg

axs.jpg

15.jpg

uztc.jpg

nbbb.jpg

gfh.jpg

fvhjg.jpg

cvbn.jpg

bri.jpg

br.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr167099457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2015.01.23. 21:34:14

Klassz hely lehet a. fotók alapján! Nagyon tetszenek a színes házak, a Mini sem rossz, de a kedvenc a kerámia házszám tábla. Még Capribam zúgtam bele, azóta is vágyom egy ilyenre!

hastings15 2015.01.23. 22:54:37

@Beso: Az tényleg olyan jó. Apróság és mégis úgy fel tudja dobni a ház bejáratát. :)
süti beállítások módosítása