Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

Közösségi kert

2015. szeptember 21. - hastings15

Régóta vágytunk kertre, Pesten is érdeklődve figyeltük a közösségi kertek szaporodását, itt is viszonylag hamar "belebotlottunk" az egyik közösségi kertbe, majd egy másikba is, amibe első látásra beleszerettünk, mert gyönyörű helyen van, a hegyen, kilátással a tengerre. Feliratkoztunk a várólistára, de azon persze kb. a tizenötödik helyen szerepelünk. :) 

Aztán J. osztálytársának a szülei felajánlották, hogy kölcsönadnák abban a közösségi kertben az ő területüket, mert jelenleg nincs kapacitásuk gondozni. Nagyon örültünk mindannyian, a lányok is borzasztóan várták, hogy legyen egy hely, ahol kapirgálhatnak. Mi is nagyon szerettünk volna kertben tenni-venni. Tegnap megkaptuk a kulcsot, és egyből belevetettük magunkat a munkába. Persze volt mit csinálni bőven és még lesz is, de ezt szerettük volna. Annyira jó kertet gondozni, közös élmény a családnak, kiszakít a napi gondolatokból, nem mellékesen nagyon jó érzés létrehozni valamit, ami él.

Elég nagy ez a terület, ami most a "miénk". Nem szabályos, inkább amolyan titkos, zeg-zugos kert. Alig várjuk azokat a napokat, amikor jó idő van, hogy akár csak egy-két órára, de mehessünk.

Volt olyan ismerősöm, aki bolondnak nézett minket azért, hogy örülünk, ha gazolhatunk, kitakaríthatunk egy területet, de mi ilyen kis bolondok vagyunk, erre vágytunk mind a négyen. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr947807576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2015.09.28. 09:54:44

Várom a fotókat a saját terméseitekről és az abból készült ételekből! :-)
süti beállítások módosítása