Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

2017. február 03. - hastings15

J. és a hinduizmus: ebben a terminusban hittanból a hinduizmusról tanulnak és nagyon felkeltette az érdeklődését. A tanárnő nagyon sok érdekeset mesélt nekik erről a vallásról, személyes tapasztalatait is megosztotta és ez J.nak nagyon tetszik. Az egyik választható házi feladatuk is ehhez köthető, így J. készített egy mini hindu szentélyt, aztán most azon ügyködik, hogy a szobályukban is kialakít egyet.

Nincs más iskolával sok tapasztalatom, de nagyon szeretem az iskolájukban, hogy nagyon kitárja előttük a világot és nem csak a vallásokat illetően. Mindent olyan érthetően és kézzelfoghatóan tanítanak nekik (legyen az művészet vagy tudomány, vallás, bármi), hogy minden csodálatom a pedagógusoké.

Ez itt a házi feladatnak készülő szentély:

 

img_1351.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr8112180812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása