Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

36/100 happy day

2016. augusztus 17. - hastings15

Szeptember elején elköltözünk egy másik lakásba! :) Annak a lakásnak a története, ahova költözünk, kicsit érdekesen alakult. Június végén elkezdtünk nézegetni lakásokat, mert ahol most lakunk, ott szeptemberben lejár a szerződésünk, el kell dönteni, megyünk vagy maradunk. Abban biztosak voltunk, hogy keresgélünk, de csak akkor megyünk, ha olyat találunk, ami ennél jobb és persze még az a kategória, amit ki tudunk fizetni. Találtunk is egy lakást, történetesen azt, ahova költözni fogunk, ami mindkettőnknek elsőre megtetszett, amire mindketten azt mondtuk, na ide költöznénk. Azonban ahogy teltek a napok, rá kellett jöjjünk, nem fog összejönni, mert ez a lakás már július végétől kiadó, mi viszont legkorábban csak szeptemberben tudunk költözni. :( Szomorúak voltunk, mert tudtuk, hogy egy tulajdonos sem fog a kedvünkért ennyit várni, hiszen neki az a fontos, hogy minden hónapban a pénz befollyon belőle. Nem tudtunk mit tenni, próbáltuk elfogadni. Teltek a hetek, engem valahogy nem hagyott nyugodni a dolog. Kértem T.-T, hogy hívja fel az ügynökséget, kérdezze meg, megvan-e még a lakás. Kiderült, hogy még nem bették ki. Ekkor felcsillant egy kis remény és eszembe jutott egy barátunk, aki azt mondta: "Ne csüggedjetek, ha ebbe a lakásba kell költöznötök, akkor az megvár titeket!" 

Augusztus elején T. újból felvette a kapcsolatot az ügynökséggel, beadtuk és befizettük a regisztrációs díjat, innentől kezdve már nem hirdették a lakást, de még nem volt biztos, hogy kivehetjük, mert a jövedelmünk alapján meg kell vizsgálják, hogy alkalmasak vagyunk- e kibérelni. Erre vártunk mostanáig, míg ma kiderült, hogy kibérelhetjük szeptember elejétől. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr1310423006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása