Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

39/100 happy day

2016. szeptember 26. - hastings15

Segítettem L,nek itthon két kreatív házi feladatot készíteni. Igazán örömteli volt vele alkotni, gondolkodni. Nagyon boldog, hogy mindkettőt befejeztük és alig várja, hogy holnap vihesse az iskolába.

Az egyik egy nagyon egyszerű Noé bárkája lett. Együtt hajtogattunk csónakot, majd egy csomagolópapírról vágtunk ki állatokat, Noét és a szivárványt ő rajzolta, majd mindent fogpiszkálóra ragasztottunk és úgy celluxoztuk őket a csónak oldalába. :)

noe_barkaja.jpg

A másik egy olyan feladat volt, amihez újrahasznosított anyagokból kellett készíteni valamit. Mi egy babaszobát készítettünk cipősdobozból, műanyag kupakokból, szalvétából, újságpapírból, befőttes üveg kupakból, gyógyszeres dobozból.

babaszoba.jpg

Nagyon jónak tartom, hogy ilyen jellegű házi feladatokat kapnak, amivel tanulnak és közben a fantáziájukat is mozgatják. Most pl. az újrahasznosításról tanulnak sokat a másodikosok és a feladat által kézzelfoghatóvá válik számukra az egész témakör. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr7211745711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása