Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

Umbrella Parade

2015. február 15. - hastings15

A héten rendezték meg a városban a Hastings Fat Tuesday jazz zenei és sörfesztivált, ami-ha jól tudom-New Orleans-i hagyományokon alapszik. Öt napos rendezvény volt és vasárnap egy vidám felvonulással, az Umbrella Parade-dal végződött. J. az iskolában kapott erről egy prospektust, az keltette fel az érdeklődésünket. Az esernyős felvonulásra mi is kíváncsiak voltunk, így bementünk délre a belvárosba. A résztvevők farsangi pompában, színes jelmezekkel, maszkokkal, díszes esernyőkkel vonultak fel a tengerparton. 

Mi is csatlakoztunk a parádézókhoz és előkaptuk a hátizsákból a mindig ott lapuló és a helyhez nagyon illő sirályos esernyőt. :) Mókás zárórendezvény volt és kicsit kárpótolta a lányokat azért, hogy idén kimaradtak az iskolai, óvodai farsangból. 

aaa.jpg

mssms.jpg

opopo.jpg

ooo.jpg

nyny.jpg

lal.jpg

iiiiii.jpg

ggg.jpg

zzz.jpg

eee.jpg

pppp.jpg

iii.jpg

kkk.jpg

ju.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr917178993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2015.02.16. 10:20:34

Jaj de nagyon vidám lehetett ez a parádé! A fotók sokat visszaadnak a hangulatból! :-)
süti beállítások módosítása