Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

Nagy kaland-ON!

2015. január 10. - hastings15

Ma délelőtt ügyintéző körútra indultunk a városba. Először a tanácshoz kellett bemenjünk, majd a háziorvoshoz, hogy regisztráljuk magunkat. Mindkét helyen viszonylag gyorsan ment az ügyintézés. A háziorvosi rendelőbe még vissza kell majd menjünk, mert most csak a formanyomtatványt kellett kitölteni és az iratainkat másolták le (útlevél, gyerekeknek még a születési anyakönyvi kivonat). A hivatalos programot megtoldottuk egy kis városnézéssel. Nagyon kellemes, tavaszias volt az idő, napsütés, 11 fok. A háziorvosi rendelő a tengerpart melletti utcában van, így rohantunk a lányokkal a sétányra, mert úgy vonzott minket a tenger, mint a mágnes. Az idő közben elromlott, beborult az ég és hatalmas szél lett, de J. és L. megszállottan keresték a legszebb kavicsokat, csigaházakat. :)

Sétáltunk még egy kicsit az óváros kis utcáiban, nézegettük a régi házakat.

Kedves kis város ez a Hastings. Tetszik, hogy nincs rohanás, zaj, minden van, ami kell, ugyanakkor nem túl sok, tetszik, hogy dimbes-dombos, tetszik a végeláthatatlan parti sétány, tetszik, hogy tele van hatalmas sirályokkal...

Egyelőre ennyi a benyomásom így első nap. Nem tudom, hogyan alakul itteni életünk,de ezt most szeretem. :)

 

 

tanacs1.jpg

ovaros.jpg

ovaros1.jpg

ovaros2.jpg

ovaros3.jpg

 

hastings2.jpg

hastings3.jpg

parton1.jpg

parton8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr687052069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2015.01.10. 08:38:07

Szia! Jaj de örülök, hogy ily formában is beszámolsz a "nagy utazásotokról"! Remélem, hogy sűrűn olvashatlak és bepillantást nyerhetünk új életetekbe. Kívánok hozzá nektek - már sokadjára - minden jót, erőt, kitartás, egészséget.... és egy szekéraljjal! Puszi! :-)
süti beállítások módosítása