Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

Napi kedvesség

2015. június 11. - hastings15

Ma délelőtt L.vel egy üzletben voltunk. Odajött hozzám egy idős hölgy és azt mondta, látja, hogy kisgyerekkel vagyok, van nála két plüss mackó, elfogadjuk-e. Ne ijedjek meg, nem kér érte semmit. :) (Biztosan látta az arcomon a meglepődöttséget.)

Először nem hittem a fülemnek, olyan váratlan és szokatlanul kedves gesztus volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr727534190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bohar 2015.06.11. 20:12:42

Ez tényleg nagyon kedves! Egyszer egy szánkót kaptunk épp így, ami azóta is megvan, nagyon meglepődtünk rajta mi is, de azóta is emlegetjük.

hastings15 2015.06.11. 23:24:15

@bohar: L. is mindenkinek elmesélte ma a történetet és azt hiszem sokáig fogja emlegetni. :) Nap közben folyton azon gondolkodtam, vajon hogy jött a hölgynek ez az ötlet, hogy magával hozzon két Teddy-t. :) Talán vette valakinek és mégsem adta oda vagy az övé volt, de most megválik tőlük, esetleg ezzel szerette volna feldobni a napját, hogy látja egy kisgyerek arcán az örömöt? :)
süti beállítások módosítása