Kis családunk nagy útra kel

Budapest-Hastings tengely

Budapest-Hastings tengely

Újra itt! :)

2016. szeptember 25. - hastings15

Hosszú idő eltelt, mióta nem írtam posztot itt  a blogon. Az elmúlt hónapban egy másik lakásba költöztünk és csodák csodájára az internet szolgáltatónak 2016-ban 4!!! hétbe telik, mire aktiválja az internetet az új lakhelyen is. Igy aztán jó hosszú időre el voltunk vágva a virtuális világtól. Ami az én szempontomból a kisebb probléma, de T.nak munkaeszköze a világháló, szóval rendesen kellett sakkozon, hogy mikor, hol tud dolgozni. Never mind!

Ami fontos, hogy végre elrendeződtünk az új lakásban, jól érezzük magunkat, mindannyiunknak tetszik a lakás is és a környék is. Voltak kezdeti nehézségek, de minden bizonnyal annak is volt oka, hogy azokkal meg kellett küzdjünk. 

Közben elkezdődött egy újabb tanév a lányoknak, L. másodikos, J. ötödikes lett. Mindketten jól vannak a helyükön, a közösségükben. Nagyot nőttek és egyre gyakrabban kapom fel a fejem, hogy hogy lehet, hogy ekkora lányaink vannak már, hova rohantak el az elmúlt évek?

Továbbra is szeretném írni a blogot, ahogy időm engedi, mert nekem fontos, hogy valahol dokumentáljam magamnak mindazt, ami történik velünk. Aztán talán majd évek múlva a lányok is elolvassák és ezáltal könyebb lesz felidézni emlékeket. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bphastings.blog.hu/api/trackback/id/tr8411743371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása